diumenge, 7 de setembre del 2008

Segona trobada Filolist

Dissabte 6 de setembre. Filolist aconsegueix aplegar una altra vegada uns quants professors i professores a l'Ateneu de Barcelona, acollits per Ramon Acoberro (que cada dia guanya més pes en tots sentits). Una mica rovellats encara, seguim l'anterior reunió.

1. Dia de la filosofia: enguany és el 20 de novembre. Cridem cada institució a visibilitzar-lo. Trobareu idees aqui. Fer una nova convocatòria de la Mostra de Fotografia filosòfica. Organitzar un acte a l'Ateneu segurament dimecres 19 a la tarda en què es lliuraran premis de la mosta de fotoficlosofia als alumnes de cada IES (s'admeten idees sobre com finançar-ho). Comunicar-ho a la xtec (i a la UNESCO?) El CCCB organitza una conferència amb una patum. . El 17 de setembre a les 17 s'acabarà de concretar a la seu de l'IEC.
2. Estar amatents dels projectes en xarxa que anuncia la xtec. Apuntar-nos al curs de TAC i Filosofia, si més no per demostrar que interessa i per veure què s'hi diu. Sembla que la formadora no és de filosofia ...
4. Animar a treballar a l'aula virtual. Ja hi ha coses sobre El Fedó. I els calaixos fets a primer. Per a la gent que hi col.labori activament, es cercarà de certificar la feina feta.
5. Al final de la manifestació junt al Desconsol es van lliurar al registre del Parlament els textos aportats per tots, sense còpia. Amb això vem perdre una bona Antologia en defensa de la Filosofia. S'obre al Seminari Virtual un lloc on anar-los penjant (i posar-ne de nous).
6. Caldria que hi hagués encarregats d'impulsar cadascun dels nostres projectes: comunicats a xtec i mostra (jordi), acte dia de la filo (angels), butlletí (Anna), antologia ( ), notícies ( ), cada curs moodle ( ) ...